Liikuntapalvelut

Säännöllinen liikunta edistää terveyttä ja hyvinvointia sekä ehkäisee useita sairauksia ja on avuksi niiden hoidossa. Olemme kokeneita terveysliikunnan ammattilaisia ja osaamme huomioida asiakkaamme erityistarpeet.

Tarjoamme monipuolisia liikuntapalveluja niin yksityishenkilöille kuin yrityksille ja yhteisöillekin. Ohjaamme mielellämme ja ammattitaitoisesti myös erityisryhmiä. Yrityksille tarjoamme työhyvinvointia edistävää liikunnanohjausta eri ammattiryhmien tarpeet huomioiden.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa (personal training) saat yksilöllistä apua ja tukea liikuntaharjoitteluusi oletpa sitten aloittelija tai kokeneempi kuntoilija. Meiltä löytyy pitkäaikaista kokemusta myös urheilijoiden valmennuksesta aina maajoukkuetasoa myöten.

Liikuntaryhmiin ja muihin liikuntapalveluihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä liikunnanohjaajaamme Elinaan. 

Klikkaa alta tarkemmat tiedot:
Ryhmäliikunta
Henkilökohtainen valmennus
Ravinto-ohjaus
Äitiysliikuntavalmennus

Valitse palvelu ja varaa aika.

Toimipisteet Viialassa ja Urjalassa.

Muita palveluita

Uusimpaan tutkimustietoon ja vuosien kokemukseen perustuvaa akuuttien vammojen jälkihoitoa, kroonisen kivun lievittämistä tai apua toimintakyvyn palauttamiseen.

Toimintakykyä pysyvästi parantavaa liikuntaa ja onnistumisen kokemuksia yhdessä ammattilaisen kanssa.

Huoltavaa, kehittävää tai ongelma-alueet huomioonottavaa harjoittelua omatoimisesti tai ohjaajan tuella – monipuolisesti varustellussa salissa.

Kehoa huoltavaa ja palautumista edistävää hierontaa lihaskipujen  tai jännitysten rentoutukseen.

Akupuntiosta apua kipuun

Kinesioteippauksesta lievitystä kipuun ja helpotusta liikkeeseen