Yrittäjä, fysioterapeutti

  • Neurolologinen fysioterapia, erityisosaaminen
  • Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus
  • Ikäihmisten toiminnallinen fysioterapia
  • Fysioterapeuttisten ryhmien ohjaus
  • Kinesioteippaus
  • Koulutus
  • Opiskelijoiden ohjaava fysioterapeutti, myös kansainväliset opiskelijat

Yhteystiedot:
paivi.rouvali@kuntoaskel.net
p. 0400 640 698

Olen toiminut Kuntoaskeleessa yrittäjänä ja fysioterapeuttina yrityksen perustamisesta v.1997 lähtien. Erityisosaamiseni keskittyy neurologiseen fysioterapiaan sekä ikäihmisten toiminnalliseen fysioterapiaan ja Kelan vaativaan lääkinnälliseen kuntoutukseen. Asiakaskuntani koostuu pitkälti vakituisista asiakaskontakteista ja kaikesta yrittäjyyteen liittyvistä töistä, ja sen vuoksi minun aikojani ei löydy nettijanvarauksesta. Ota kuitenkin rohkeasti minuun yhteyttä, jos haluat tietoa palveluistamme tai mietit, kuka henkilökunnastamme auttaisi sinua parhaiten, kun mietit kenelle varaisit aikaa.

Fysioterapeutiksi olen valmistunut vuonna 1988, joten olen nähnyt tämän ammatin murroskohdat niin työssä kuin yrittäjänä.
Koko henkilökuntamme on koulutettua, ammattitaitoista ja motivoitunutta palvelemaan monipuolisesti ja yksilöllisesti asiakkaitamme. Katso tarkemmat esittelyt ja eityisosaamiset jokaisen työntekijän kohdalta.

Fysioterapiaopiskelijoiden, sekä kotimaisten ja vaihto-opiskelijoiden, on mahdollista suorittaa työharjoitteluaan Kuntoaskeleessa, jossa toimin yhteys- ja vastuuhenkilönä.

Olethan yhteydessä  minuun myös, mikäli asiasi koskee Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta, haluat lisää tietoa yrityksemme palvelutarjonnasta tai olet esimerkiksi kiinnostunut vuokraamaan kokous- ja saunatiloja.

Valitse palvelu ja varaa aika.

Toimipisteet Viialassa ja Urjalassa.

Ajanvaraus
050 577 9791

Muita palveluita

Katso kaikki palvelut

Uusimpaan tutkimustietoon ja vuosien kokemukseen perustuvaa akuuttien vammojen jälkihoitoa, kroonisen kivun lievittämistä tai apua toimintakyvyn palauttamiseen.

Toimintakykyä pysyvästi parantavaa liikuntaa ja onnistumisen kokemuksia yhdessä ammattilaisen kanssa.

Huoltavaa, kehittävää tai ongelma-alueet huomioonottavaa harjoittelua omatoimisesti tai ohjaajan tuella – monipuolisesti varustellussa salissa.