Neurologinen fysioterapia

Neurologista fysioterapiaa toteutetaan myös Kelan vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena. Terapiaan voi tulla myös lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. Fysioterapiaa on mahdollista toteuttaa toimipisteillämme sekä kotikäynteinä. Neurologisessa fysioterapiassa voidaan hyödyntää Bobath – lähestymistapaa.

Bobath on kansainvälinen fysioterapian lähestymistapa, joka on kehitetty kuntoutujille, joilla on neurologinen sairaus tai vamma.
•    Aivoverenkiertohäiriöt (aivoverenvuoto/tukkeumat, tia-kohtaukset)
•    MS-tauti
•    Parkinson
•    Aivovammat
•    Selkäydinvammat
•    Lihassairaudet (ALS yms.)

Bobath- lähestymistavassa korostuvat asiakkaan yksilöllisyys sekä kuntoutujalähtöisyys. Terapia perustuu motoriseen kontrolliin sekä oppimiseen, nykykäsitykseen aivojen ja hermoston kyvystä muokata itseään sekä kehon biomekaniikasta. Terapian tavoitteena on ohjata koko kehon aktivoimista mahdollisimman optimaalisen liikkeen aikaansaamiseksi.

Fysioterapeutit Kati Heiskanen ja Päivi Rouvali.

Valitse palvelu ja varaa aika.

Toimipisteet Viialassa ja Urjalassa.

Muita palveluita

Uusimpaan tutkimustietoon ja vuosien kokemukseen perustuvaa akuuttien vammojen jälkihoitoa, kroonisen kivun lievittämistä tai apua toimintakyvyn palauttamiseen.

Toimintakykyä pysyvästi parantavaa liikuntaa ja onnistumisen kokemuksia yhdessä ammattilaisen kanssa.

Huoltavaa, kehittävää tai ongelma-alueet huomioonottavaa harjoittelua omatoimisesti tai ohjaajan tuella – monipuolisesti varustellussa salissa.