Hieronta

Hieronnalla on luonnollinen stressiä vähentävä vaikutus. Hyvinvointisi kohenee.

Hieronnassa käytetyt erilaiset otteet parantavat kudoksien aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja nestekiertoa soluihin.
Aktiivisella kehonhuollolla ennalta ehkäiset vammoja ja edistät vammojen parantumista.

Hierontaa saat myös koti- ja yrityskäynteinä. Kysy lisää!

Hierojamme Elina Laulaja ottaa vastaan sekä Viialan että Urjalan toimipisteissä.

Hierontaa Kuntoaskeleessa tekevät myös fysioterapeutti Petteri Friberg ja liikunnanohjaaja/koulutettu hieroja Elina Pennanen.

Hoitokuvaukset:

Laserhoidot: Muuta hoitoa tukeva käsittely mm. tenniskyynärpään, nivelkipujen tai plantaarifaskiitin hoitoon. Helpottaa tehokkaasti kipua, parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, sekä nopeuttaa kehon omaa paranemisprosessia. Sopii myös akuuttien lihaskipujen hoitoon.

Purentalihashieronta: Hoidossa hierotaan niska, rintakehä, pää ja kasvot keskittyen purentalihasalueeseen, sekä niitä ympäröiviin lihaksiin. Ei suun sisäistä hierontaa.

Stressiniska: Hoidetaan niskahartia-alue, sekä käsitellään kaula ja pään alue kehon omia triggerpisteitä hyödyntäen. Erityisesti päänsäryistä, käsien puutumisesta ja niskan jäykkyydestä kärsiville.

Tästä pääset hinnastoon.

Valitse palvelu ja varaa aika.

Toimipisteet Viialassa ja Urjalassa.

Muita palveluita

Uusimpaan tutkimustietoon ja vuosien kokemukseen perustuvaa akuuttien vammojen jälkihoitoa, kroonisen kivun lievittämistä tai apua toimintakyvyn palauttamiseen.

Toimintakykyä pysyvästi parantavaa liikuntaa ja onnistumisen kokemuksia yhdessä ammattilaisen kanssa.

Huoltavaa, kehittävää tai ongelma-alueet huomioonottavaa harjoittelua omatoimisesti tai ohjaajan tuella – monipuolisesti varustellussa salissa.